Pikkujoulu

Aika: 12.12.2022 klo 18 - 21
Paikka: Paikka: Hanasaari, ravintola Plats

Tapiolan Kamerakerhon pikkujoulu on Hanasaaressa ravintola Platsissa maanantaina 12.12. klo 18 - 21. Paikka on valoisaan aikaan valokuvauksellinen.

Ilmoittautuminen ylihuomiseen 3.12.2022 mennessä kerhon sähköpostiin tapiola.kamera@gmail.com. Mukaan pikkujoululahjaksi max A5 valokuva.

Liikenneyhteyksiä paikalle on mm. seuraavia: 
- kotoa reippaasti kävellen
- bussilla 550 Tapiolasta Westenden asemalle, josta puolestaan bussilla 104 Länsiväylän Hanasaaren pysäkille, josta kävelee 6 minuutissa perille
- Koivusaaren metroasemalta paikalle kävelee 20 minuutissa
- näyttelystä Kiehtova Kuuba (Ainoan näyttelytila) henkilöautokyydillä suoraan perille. Mainitse ilmoittautuessasi, jos olet tulossa tällä kyydillä. Kokoontuminen näyttelytilassa 17.30.

Ravintola edellyttää yhtenäistä menuvalintaa. Ohessa menu, josta johtokunta on valinnut menun 3 arvellen, että se sopisi useimmille. Yritän kyllä selvittää voisiko ravintola tässä joustaa, koska rajoitus tuntuu turhan tiukalta. Siltä varalta, että joustoa löytyisi ja haluaisit jonkin muun menun, niin ilmoita ilmoittautuessasi myös siitä. Erityisruokavaliot huomioidaan kyllä normaalisti, eli ilmoita myös ne.